Nyheter på hemsidan
Uppdateringar
4 oktober 2017
Oj vilken helg vi haft! 
Hittills har jag fått in 128 mail (!) och även ett antal sms från underbara människor som är beredda att hjälpa till och öppna sina hem för mina katter. Det är verkligen omtumlande, jag är rörd av alla fina berättelser ni skickat in! Det är nästan så att jag känner mig som en bov för att jag inte har 128 katter...
Jag ska försöka att hinna svara på samtliga men det kan ta lite tid, nu är det ju arbetsvecka igen. 
Men jag har valt ut några som jag ska kontakta nu i veckan...det är ju en process som tar lite tid. 

21 januari kl 23.00
Responsen på annonsen har varit enorm, jag har i skrivande stund, torsdag kväll, fått in ett 50-tal svar, främst via mail men även per telefon. Under dagen idag har jag sovit efter nattarbete och ej varit nåbar, jag hade aldrig trott att jag skulle få så många svar... 
Jag jobbar även inatt och har sovdag i morgon fredag men till helgen är jag ledig och kommer att ägna hela helgen till att läsa igenom alla fina mail och besvara alla. Då katterna alla har sin egen personlighet kommer jag att para ihop dem med lämpliga hem utifrån hur ni beskrivit ert hem och era önskemål. 
Hoppas även kunna få igång min nya dator så jag kan lägga upp nya foton på alla katterna (just nu lånar jag jobbdatorn).

Stort tack till alla som är villiga att hjälpa till med att ge mina fina kissar ett nytt hem!

21 januari 2016
En olycka kommer sällan ensam heter det ju...  Nu har vi fått en större vattenläcka i huset och måste byta alla golven. I fjol blev jag sjuk och hamnade på sjukhus en tid samtidigt som jag förlorade en nära vän i plötslig sjukdom, har sedan dess dålig ork med alla katterna och nu alltså denna vattenläcka som har gjort situationen riktigt akut här hemma. Dags att hitta nya permanenta hem till flertalet katter. Några få utvalda kommer jag att behålla och placera på pensionat tills vidare. 
De yngre katterna har ingen stamtavla, på grund av att jag helt enkelt inte haft någon ork att fixa med detta, dessa har jag markerat med * Dessa katter säljes som enbart sällskap då man ju inte kan ställa ut eller avla på katter utan stamtavla, men de är ju precis lika fina ändå! 

Några katter har nu flyttat till nya hem hos fantastiska familjer, dessa katter har jag markerat med röd färg
Katterna som behöver nytt hem är de som fortfarande är med grön text på.

Calle Schewen, blå kastrerad hane född -10
Gilda, blåsköldpadd hona, född -07
Coolbears Like a Woman (Lisa) blå hona,född -08
Queen of Heart (Kajsa), blå hona, född -11
Paddington, creme hane kastrerad, född - 13 
Zmokey, blå hane, fertil, född -13 
Clarabella, blå hona, fertil, född -14
Daizy, blåsköldpadd hona,fertil, född -13
Dougal, creme kastrerad hane, född -14

Blå hona, fertil, född -15.02  
Blåsköldpadd hona, fertil, född -15.02 *

Blå hane, fertil, född -15.03 *
Blåsköldpadd hona, fertil, född -15.03 *

Lila hona, fertil, född -15.07. * vacc+bes
Blå hona, fertil, född -15.07 *   vacc+bes
Blå hona, fertil, född -15.07 *   vacc+bes

Katterna är inte vana vid småbarn eller hund. De kan behöva lite tid på sig att anpassa sig till sina nya hem. De är vana vid ett stillsamt hem med bara matte och kan eventuellt behöva vänja sig vid män. De är innekatter men har haft en fin innätad altan att vara på. Jag kommer att noga välja ut hem som jag tror kan passa. Foton ska jag försöka fixa snarast...har en dator som lagt av... 
Pris har jag tänkt mig 1000:- per katt utom de tre yngsta som jag vill ha 1500:- för.
Jag kommer att uppdatera här med mer info om respektive katt. 
Torsdagen den 4 april 2013

Idag har jag ändrat om namnen på de två pojkarna i Lisas kull. Detta efter önskemål från "Alistairs" familj, han heter nu Archie!

Gossen som tidigare kallades Archie heter numera Alvin

Det är hög tid att beställa stamtavlor, så nu håller jag på att få till bra namn åt alla ungarna...


Fredagen den 29 mars 2013

Bilder på alla kattungarna i Y - B kullarna finner ni genom att klicka på Kattungar i menyraden, scrolla sedan ner till respektive kull och klicka.
Genom att dubbelklicka på bilderna visas de större.

Fredagen den 15 februari 2013

Nya bebisar är födda, två nya kullar blå och blåsköldpadd sötnosar har anlänt och vi väntar en cremekull vilken dag som helst... se sidan Kattungar!

Hur har det gått för Auroras bebisar..?? Se Dagboken.


Söndagen den 13 januari 2013
De små Aurora bebisarna är nu 1 vecka gamla och ser ut att må bra. Vi kämpar på med matning och allt annat som hör till med sådana här små.
I går fick jag plötsligt hjälp av min fina hona Gilda. Hon insåg att det inte fanns någon mamma till de små och hon har nu tagit på sig rollen som fostermor,  hon tar sin uppgift på största allvar, underbart!
De små liven tydde sig genast till
denna nya mamma och nu ligger de varmt och tryggt hos Gilda.

Måndagen den 7 januari 2013
Nytt på sidan "Nyårshälsning"

Lilla söta cremeflickan Victoria flyttade till sitt nya hem efter nyår. Hon har fått världens finaste familj!

Uppdatering av övriga sidor kommer så småningom, så fort jag orkar. Nu är det i första hand de små bebisarna som ska rås om ( se sidan Nyårshälsning )
 

Onsdagen den 14 november 2012

Igår flyttade festliga Vilja hem till sitt nya hem, gissa om hon kommer att bli bortskämd och uppassad!
Kvar är söta Victoria, jag har ännu inte bestämt om hon ska stanna eller flytta.
På fotot är Vilja.


Lördagen den 8 september 2012
Nya bilder på X-bebisarna, nu 7 veckor gamla. En kraftig sötvarning utfärdas

V-kullen, de tre cremeflickorna, ska också fotograferas så snart ork och tillfälle ges. De är nu 13 veckor och riktiga små damer.

Onsdagen den 5 september 2012
Tiden räcker inte riktigt till nu sedan jag började jobba efter semestern. Jag ska göra mitt bästa för att fotografera alla bebisarna i morgon.
Idag har lilla blå flickan Xara fått ett nytt namn, Xuzy heter hon.

Tisdagen den 21 augusti 2012
Tråkiga nyheter om lille blå pojken Wilbury. Läs mer under rubriken Fotoalbum och klicka på W-kullen.
Måndagen den 20 augusti 2012
Idag har de två flickorna Xienna och Xelda blivit tingade.
Lördagen den 18 augusti 2012
Nya bilder på blå gossen Wilbury Twist, 5 veckor gammal.
I nuläget är han reserverad.

Onsdagen den 15 augusti 2012
Pinfärska bilder på alla de små kattungarna i X-kullen. De är så bedårande som bara små brittbebisar kan vara!

Även de tre cremetöserna i V-kullen har jag lyckats jaga ifatt med kameran. 1-0 till matte! 
 
Lille gossen blå pojken i W-kullen ska ju fotograferas igen... men det får bli i morgon
 

14 augusti 2012
Idag har lilla blå honan Xelda blivit reserverad. Hon har grönt nagellack på vänster baktass för att man lättare ska kunna skilja flickorna åt! Se foto på sidan Dagboken.
Nu har vi bara en blå hona kvar... samt ett gäng andra sötnosar  

Torsdagen den 2 augusti 2012

Idag har de tre creme flickorna Vilja, Vallis och Victoria (fd. pojkarna Ville, Valle och Victor )varit hos vår husveterinär Sven och fått sin första vaccination. Det gick bra att åka bil och de var nyfikna på allt det nya hos veterinären.
De små bebisarna i kull W och kull X har idag fotograferats ute på altanen. Lite otäckt med det starka ljuset... Se alla bilderna på länken Kattungar. Sötvarning!


Tisdagen den 31 juli 2012
Idag har vi, speciellt matte, fått en oväntad nyhet. Vi har besök av en god vän som också är kattuppfödare, hon tyckte att de där små cremetjejerna är ju så söta... Va?? Vi tittade efter riktigt noga och nog är det så.... Ville, Valle och Victor är alla honor  Jag vet att det hänt andra uppfödare och undrat hur i hela friden kan man ta så fel... Nu ska vi ändra till lite mer feminina namn åt Ville, Valle och Victor. Jag får skylla mitt misstag med att jag haft en mycket stressig tid på nya jobbet.
Som väl är har jag ännu inte beställt stamtavlorna! När jag hämtat mig från värsta förvåningen gick vi in till de riktigt små bebisarna och kunde då konstatera att där mycket riktigt finns en lila pojke och en lila hona. Vad gäller de blå är alla honor... hoppsan igen, även denna lilla blå "pojke" får ju ha ett mer passande namn...

Torsdagen den 26 juli 2012
Bebisarna i X-kullen har fått sina namn, se Kattungar.
Söndagen den 22 juli 2012
Två nya kuller med bebisar sedan sist!
Här är Liza med sina fem små, läs mer i Dagboken!
Kolla in sidan Kattungar

Söndagen den 1 juli 2012
Här är äntligen bilder på de små söta pojkarna igen. Skulle fota dem förra helgen på 3 - veckorsdagen, men så blev jag inringd att jobba. Så det blev inga bilder då. Nu finns dock nya bilder från idag, 4 veckor + 2 dagar gamla. I vanlig ordning utfärdas en sötvarning! Bilderna finner du till vänster i menyraden under Kattungar / 4 veckor.
Måndagen den 18 juni 2012
Nya bilder på de små gossarna i V-kullen, se under rubriken Kattungar. Så söta som bara cremebebispojkar kan vara... jag tror jag behåller alla...
Fredagen den 15 juni 2012
Nytt i Dagboken
Torsdag den 8 juni 2012
Nu ligger de första bilderna på Ninnis bebisar ute, se under Kattungar - V-kull.
De är nu 7 dagar gamla och någon håller på att öppna ögonen. Bilder kommer fortlöpande

Måndagen den 4 juni 2012

Ninnis och hennes tre pojkar mår förträffligt. De små har gått upp massor i vikt och protesterar med hotfulla väsande  då jag lyfter upp dem från mjölkbaren för att gosa med dem.

Ni som tidigare anmält intresse för en cremebebis får gärna höra av er igen och förnya ert intresse för någon bebis i denna kull. Ibland kan det ju vara att man hittat katt på annat håll och glömt höra av sig hit. Så hör av er! Säkrast via mail eller telefonsvararen, jag jobbar ju udda tider med sena kvällar och nätter.
Bilder kommer inom de närmsta dagarna. Har filmat en snutt men den går inte att lägga upp på sidan på grund av "fel format"...Trots upprepade kontakter med supporten under lång tid så fungerar det inte. För en del år sedan fungerade det utmärkt ( se videosidan ) men nu har jag plötsligt "fel format". Dock fungerar det att maila den lilla filmsnutten så om ni vill se en skakig film på mor och nyfödda hör av er så skickar jag!


Torsdagen den 31 maj 2012

Idag har vi några kisar som fyller år... Pappa Higgins fyller 4 år... mamma Ninnis fyller 3 år och...tre små pojkar; "Ville,Valle & Viktor" är födda idag på mammas och pappas födelsedag!
Välkomna till världen underbara små liv - ni är så efterlängtade!
Mamma Ninnis och de små mår bra, matte är lite däckad av ett skumt virus.
Nyheter kommer på sidan så fort jag kommit i form igen


Torsdagen den 3 maj 2012
Teddy har flyttat till sitt nya hem hos Jenny och Oscar och håller på att göra sig ordentligt hemmastadd  (han fick med sitt favorit program på TV, en DVD film om kråkor i ett majsfält)

Nytt på sidan Kattungar

Nytt i Dagboken

Söndagen den 22 april 2012
Idag har Tobbe, S* Jazzin´ Toby Bear, flyttat till sin nya familj i Danmark. Stort tillykke till Rie & Sören med er lille nye baby
Torsdagen den 19 april 2012
Tobbe, S* Jazzin´ Toby Bear är nu reserverad och han flyttar evt till helgen.
Ensam kvar är nu gossen Teddy Bear, han söker en snäll familj, gärna där han får sova i mattes/husses säng!

Tisdagen den 20 mars
T-kullen fyller idag 12 veckor, så fort tiden har passerat! Jag har utnyttjat dagsljuset och trotsat den kalla vinden och fotograferat kattungarna ute på altanen. Det blev fina bilder på alla tre. Nu har jag en del ärenden att sköta men senare ikväll ska bilderna ligga uppe!
Tills dess får ni njuta av underbara tösen Tilly Bear som här poserar så fint


Nu är klockan sent på kvällen, de nya bilderna på 12 veckorsbebisarna ligger ute. Fina bilder i blek eftermiddagssol på altanen.

Nytt även i Dagboken.

Lördagen den 10 mars 2012
Hej alla kattvänner!  Känner ni Simons katt?? Om inte har ni massor av underbara filmsnuttar och böcker och mycket gjädje framför er   Gå in på sidan Länkar och klicka på Simons katt, klicka på Films - njut sedan av de sanslöst roliga filmerna!  Glöm inte att ha ljudet på! En klar favorit är filmen Double trouble - Simons katt har fått konkurens av en liten kattunge... underbart... vi känner igen oss!! Så har vi det här hemma också, men tredubbelt upp... 

Det finns även en tredje bok att snarast rusa ut och köpa!  Mycket nöje

Torsdagen den 8 mars 2012
Nya bilder på kattungarna, 9 veckor.
Söndagen den 4 mars 2012
Nytt i Dagboken - VÅRKÄNSLOR i Mörarp!
Fredagen den 24 februari

Nytt i Dagboken, kattungarna vaccinerade första gången.


Tisdagen den 21 februari 2012
Nya bilder på kattungarna som idag fyller 8 veckor. Det finns bilder i bilderboken (6-8v) samt under en ny flik i menyn (8 veckor BUS)
Det är betydligt mer smidigt att kunna ladda upp många bilder på en gång i mallen Fotoalbum, jämfört med att ladda upp bilderna en i taget på mallen Serie.


Söndagen den 12 februari 2012
Nya kattungebilder på T-kullen, nu i "fotoalbumformat". Hitta dem under Kattungar och klicka på  "En snöig söndag"  Fördelen med att lägga bilderna i en fotoalbum-mall är att man kan ladda ner alla bilderna på en gång i stället för en och en, detta går betydligt mycket snabbare!
Fredagen den 10 februari 2012
Nu ligger det nya foto ute, bebisarna 6 veckor + 3 dagar. Jag har lagt dem i ett nytt album så blir det inte så mycket scrollande.
Torsdagen den 9 februari 2012
Det blev tyvärr inga bra bilder idag  Min stora kamera har trillat i golvet och vill inte riktigt som jag vill. Min lilla behändiga kamera har en skarp blixt så alla kattungarna blundar på bilderna. Ska göra mitt yttersta för att få bra förhållanden i morgon, i dagsljus kanske inte blixten behövs...
Här är en bild från idag, Teddy och Tobbe, 6 veckor+2 dagar gamla. Har en bild även på Tilly där hon blundar... Hav förtröstan, det kommer bättre bilder!

Onsdagen den 8 februari 2012.
Nytt i Dagboken.
Nya bebisbilder kommer i morgon torsdag!

Onsdagen den 1 februari 2012
Nya foton på bebisarna 5 veckor gamla, se Kattungar - T-kullen. Jag lyckades nästan få en bra gruppbild, inte helt lätt med dessa små spralliga sötnosar!
Tisdagen den 31 januari 2012
Nytt i Dagboken.

Tyvärr inga nya bilder idag på 5 veckorsdagen, vi fixar det i morgon!

Tisdagen den 24 januari 2012
4 veckor gamla idag - Aurora och Calles bebisar växer för var dag. Nya bilder på deras sida under T- kullen.

Nytt i Dagboken.

Tisdagen den 17 januari 2012
Kattungarna är 3 veckor gamla idag och vi har tagit nya bilder, se sidan T-kull under rubriken Kattungar!

Nytt i Dagboken.

Fredagen den 12 januari 2012
Nya bilder på de nya bebisarna i T-kullen, sötvarning!

Nytt i Dagboken.

Söndagen den 1 januari 2012

Nyårshälsning från oss längst upp i menyraden

Nya foton på bebisarna i T-kullen på deras sida.

Nytt i  Dagboken.


Onsdagen den 28 december 2011
Ny bild på första sidan, visst är de små gossarna ljuvliga! Det är pojkar från M & N kullarna som så fint poserar för matte. Lila gossen heter Morrison, cremegossen heter Nat King Cool och blå gossen heter Miles. Alla gossarna är nu sedan länge vuxna men de visar ju fint hur vackert det är med färgerna lila, creme och blått.

Auroras bebisar föddes igår. Två fina cremepojkar och en bedårande liten lilasköldpadda   Jag kommer inte att lägga ut dem till salu riktigt ännu då det finns intresse inom familjen. Men bilderna kan ni se redan nu, se de små underverken på sidan Kattungar och klicka på T-kullen!


Kolla in på sidan JULHÄLSNING och se en ny bild på en jultrött Faxe... han är så go den gossen... och matte har glädjande nyheter... Julen är över!
Söndagen den 25 december 2011
Nytt i Dagboken.
Lördagen den 17 december 2011
Idag har jag upptäckt att min fasta telefon inte fungerar som den ska. Jag kan inte ta emot samtal, för de som ringer upp tutar det upptaget konstant.
Själv kan jag inte nå min telefonsvarar-funktion utan får en röst som säger "Du kan inte nå denna funktion från denna telefon" Däremot kan jag än så länge ringa ut... Hoppas få detta fel löst i morgon söndag eller senast måndag.
Under tiden så går det att nå mig via mobilen; 073-8000 915. Min mail fungerar också, hoppas jag, har inte hunnit kolla innan jag åkte till jobbet.

Nytt i Dagboken

Torsdagen den 15 december 2011
Se vår julhälsning till er alla, klicka på menyraden uppe till vänster!
Tisdagen den 6 december 2011
Kattungar väntas, se under rubriken "Kattungar"
Torsdagen den 1 december 2011
På sidan Vänner finns en ny bild på Hugo, en mycket stilig hund
Måndagen den 14 november 2011
Ny bild på första sidan, grabbarna i R-kullen!

Nytt i Dagboken.

Alla kattungarna sålda!

Torsdagen den 10 november 2011
Nytt i Dagboken.

Nytt foto på Higgins på hans sida.

Måndagen den 17 oktober 2011
Nytt i Dagboken.
Torsdagen den 13 oktober
Nytt i Dagboken
Tisdagen den 11 oktober
Ny bild på förstasidan, fantastiske gossen Charlie 9 år! Han är bror till Cleo. Charlie är solid lila.

Nytt i Dagboken.


Fredagen den 7 oktober 2011
Ny bild på förstasidan, R-gossarna 12 veckor!

Nya individuella bilder på alla pojkarna i R-kullen på deras sida under Kattungar.

Nytt i Dagboken.

Tisdagen den 4 oktober 2011
Nya bilder på alla Lizas & Higgins bebisar. Se under Kattungar - S-kullen 11 v.
Torsdagen den 29 september 2011
Ny bild på Roderick i fint solljus på altanen. En mycket stilig gosse med stora gosiga tassar
( i förgår då jag fotograferade de övriga ville inte solen skina när det väl blev Rodericks tur... och de bilderna blev inte så bra)

Onsdagen den 28 september 2011
Nya bilder på alla Liza & Higgins bebisar!
Tisdagen den 27 september 2011
Nya foton på Ninnis & Higgins bebisar.
( Liza & Higgins bebisar ska fotograferas i morgon:)

Nytt i Dagboken

Fredagen den 23 september
En vacker vuxen hona söker nytt hem, läs mer under rubriken Omplacering längst ner i menyn.

Senast jag omplacerade en katt var för 13 år sedan. Jag anser att mina pensionerade avelskatter är familjemedlemmar och de ska bo hos oss för alltid. Det är av den anledningen jag har så många katter. Mina mulliga, gulliga, härliga och högst personliga gamla damer...

Men då en katt inte mår bra i flocken och mer eller mindre mobbas måste jag tänka på den individens bästa. Min vackra Mirakel förtjänar ett hem där hon kan blomma upp och bli den katt hon var menad att bli!

Läs mer under Omplacering.

Fredagen den 16 september
Nytt i Dagboken.

Tre nya bilder på de kattungar som är till salu, bilder på resten av sötnosarna kommer. Hoppas på fint väder i morgon så vi kan fota ute på altanen.

Ny info ang mina kåserier i Brittbladet, se längst ner i menyraden.

Söndagen den 28 augusti 2011
Ytterligare två kattungar är tingade. Kvar till salu är en av Ninnis creme gossar, en av Lizas blå gossar och Lizas lilla söta lilapadda.
Lördagen den 27 augusti 2011
Ny bild på sidan Vänner. Min "lånehund" Hugo och jag. Vilken tur jag har som har vänner som anförtror mig sina djur   Tänk så bekvämt att bara gå ut och ta en långpromenad med en mysig hund. Med jobbet jag har kan jag inte ha hund och det är ganska långt till pensionen...  Ett tips till er som vill men inte kan ha hund; sätt in en annons i tidningen och erbjud er att promenera med en hund när husse / matte är på jobbet. Det är ett utmärkt sätt att "ha" hund och alla blir glada; du, hunden och husse / matte   Ibland annonserar hundägare efter en dagmatte/daghusse. Det är ju mycket roligare att ta en promenad med en glad hundkompis!
Onsdagen den 24 augusti 2011
Nytt i Dagboken.
Ännu en av Ninnis & Higgins bebisar är idag tingad.

Torsdagen den 18 augusti 2011
Blå hane till salu igen på grund av återbud.
Måndagen den 15 augusti 2011

Nya bilder på Ninnis bebisar 4 veckor och på Lizas bebisar 3 veckor 


Onsdagen den 10 augusti
Nytt i dagboken.
Tisdagen den 9 augusti 2011
Nu är lekhagen fixad, alla bebisarna ligger huller om buller och mammorna passar alla som sina egna. Läs mer i dagboken!
Söndagen den 7 augusti 2011

Efter att ha fyllt i alla stamtavlor och nu sitter och kollar igenom ser jag att det har blivit många fel på färger och mönster. Tydligen måste man klicka spara efter var ruta, jag har fyllt i hela stamtavlan och sedan tryckt spara... inte så lyckat   Jag ska samla nya krafter och gå igenom allt igen.


Lördagen den 6 augusti 2011

Jag håller på för fullt med att lägga upp alla stamtavlor, alla mallarna är upplagda, nu är det "bara" att fylla i allt


Fredagen den 5 augusti 2011
Ny bild på första sidan, en av de underbara gossarna i R-kullen, nu är två av dem reserverade. Kvar till salu nu två cremegossar i denna kull.
Ännu en av Lizas bebisar är reserverad.

Måndagen den 1 augusti 2011
Mitt hemsideprogram har nu även en mall för stamtavlor.  Idag har jag påbörjat det mödosamma arbetet med att fylla i alla rutorna...  Det är pyssligt och kommer att ta tid. Higgins stamtavla saknar 4:e generationen sedan är den klar, Calles har jag så smått börjat med.
Att läsa stamtavlor är spännande,  fyra generationer bak kan man läsa. Vill man sedan gå ännu längre bak i släktträdet kan man logga in på sidan www.pawpeds.se . Jag har kunnat följa några av mina katter så långt bak som till 40-talet!

Lördagen den 30 juli 2011
Nu finns det en film även på Lizas bebisar
Åtta dagar gamla idag och de fick komma ut en kort stund och låta sig filmas. Fortfarande har jag inte lyckats med ljudet så även denna film är "stumfilm". 

Torsdagen den 28 juli 2011
Äntligen har jag lyckats konvertera mina videosnuttar till ett format som hemsideprogrammet accepterar. Dock har jag inte lyckats få med ljudet, synd. Jag får jobba på det, det är ju så rart att höra de små prata med sin mamma!
Klicka på Kattungar och där finner ni länk till filmen med Ninnis bebisar.
Onsdag den 27 juli 2011
Nya bilder på alla bebisarna på deras respektive sidor
Fredag den 22 juli 2011
Nya bebisar är födda, tre pojkar och två flickor. Se sidan Kattungar för mer information samt bilder på de nya på sidan "Lizas bebisar S-kull"   Alla bebisarna i denna kull har redan fått namn, jag hade fina namn i min namnbok som passade fint.Nya bilder på Ninnis pojkar, idag hela 1 vecka gamla och riktigt runda och gosiga!  Jag har nu funderat ut namn till dem, stiliga namn till fina pojkar!

Nytt i Dagboken.

Onsdagen den 20 juli

Bilder på Ninnis bebisar på sidan Kattungar - Ninnis barn.
Nytt i dagboken.


Söndagen den 3 juli 2011
Äntligen semester!  Nu kommer jag att ha mer tid för de saker jag tycker är roligast; katterna, blommorna och trädgården, igelkottarna, vännerna och min nye lille hundkompis Hugo. Fyra härliga veckor med inte ett enda måste utan bara "vara".  Vi kommer att få nya kattungar också så helt sysslolösa kommer vi ju inte att vara. Titta in till oss snart igen och se vad vi har för oss
Måndag den 13 juni 2011

Vi har fått återbud på vår lille cremepojke Paddington. Han är en go kille som söker en familj där han får vara husets kelgris, säljes endast till sällskap.
För ytterligare information hör av er

Söndagen den 12 juni 2011


För tre veckor sedan föddes en liten tös, idag på sin 3-veckorsdag får hon pryda förstasidan
 


Information om kommande kullar på sidan Kattungar.


Torsdag den 9 juni 2011
Ännu fler bilder på lilla Queen of Hearts, på första sidan samt i hennes fotoalbum. Nu är en härlig tid att fotografera då de vid denna åldern fortfarande sitter still framför kameran!
Tisdagen den 7 juni 2011
Ny bild på första sidan, underbara lilla Queen of Hearts, nu två veckor gammal.
Måndagen den 6 juni 2011
Vår nya lilla bebis i Q-kullen har nu fått ett eget fotoalbum under rubriken Kattungar. Titta och fröjdas!
Söndagen den 5 juni 2011
På sidan Kattungar finns nu en fin bild på lilla tösen Queen of Hearts, Gildas bebis.
Torsdagen den 2 juni 2011

Jag håller på att städa upp lite på hemsidan så att den ska bli lättare att hitta runt i.
I menyraden har jag flyttat upp denna sidan, Nyheter på hemsidan, så att man lätt kan klicka här och se om det finns något nytt att titta på.

Lizas och Auroras bebisar har flyttat till sidan Fotoalbum, där var kull fått sin egen sida. Här ska jag fylla på med alla de andra kullarna, kanske ett semesterprojekt... Här finns också Gildas bebis från förra året, tidigare låg denna bebis under rubriken Gildas Mirakel men nu ligger hon under K kullen.

Vår trädgård,denna sidan har fått ett Fotoalbum med blandade bilder från trädgård och altan. Här måste man scrolla för det ligger mycket material här, bl.a våra söta igelkott-filmer.

Lördagen den 28 maj 2011

Ny bild på första sidan, underbara Ninnis.

Nyheter på sidan Kattungar

Nytt i Dagboken

Söndagen den 22 maj 2011

Nya bilder på Auroras bebisar

Nytt i Dagboken

Nytt på Vår trädgård


Lördagen den 7 maj 2011

Nytt i Dagboken.

Torsdagen den 5 maj 2011

Två nya bilder på sidan Lizas bebisar

Nytt i Dagboken.

Tisdagen den 3 maj 2011

Nu har grabbarna i O-kullen fyllt 12 veckor. Se många nya bilder på deras sida,  Kattungar - Lizas bebisar.

Nytt i Dagboken.

Fredagen den 22 april 2011

Nytt i Dagboken.  På bilden sitter Ninnis vid luckan och funderar på om hon ska gå ut... eller inte.

Tisdagen den 19 april 2011

Nytt i Dagboken.

Nya bilder på sidan Mitt fotoalbum (kattluckan på plats )

S* Jazzin´ Poppy, lilasköldpaddan, är nu tingad. Kvar till salu är blåsköldpaddan Philippa.
 
Söndagen den 17 april 2011

Nya bilder på Lizas och Auroras bebisar.

Ny sötnos på första sidan, Petunia 6 veckor.

Nytt i Dagboken.

Fredagen den 15 april 2011
Nytt i Dagboken samt en ny bild på Auroras bebisar. 
 
Onsdagen den 13 april 2011
Nytt i dagboken.
Nytt på Trädgårdssidan.

Lördagen den 9 april 2011
Nya bilder på Auroras bebisar, nu 5 veckor gamla.
Nya bilder på Lizas bebisar, 8½ veckor gamla.

Nytt i dagboken.

Ny bild på förstasidan... Poppy igen :)

Tisdagen den 5 april 2011
Nytt i Dagboken.

Ny bild på Lizas bebisar... O-grabbarna i mattes fåtölj!

Måndagen den 4 april 2011

Nya bilder på Auroras bebisar, 4 veckor gamla.

Nytt i Dagboken.


Ny bild på första sidan, Poppy 4 veckor


Söndagen den 3 april 2011
Nytt i dagboken.

Alla Lizas bebisar är nu tingade.

Två av Auroras flickor till salu, Philippa och Poppy.

Fredagen den 1 april 2011
Vi har fått ett återbud på lille söte blå gossen Orlando. Titta på bilder av honom på sidan Kattungar
 -> Lizas bebisar. Han söker en ny familj som kan ge honom mycket gos, kel, uppmärksamhet och kärlek

Fortfarande till salu är två av Auroras små töser, Poppy och Philippa.

Söndagen den 27 mars 2011
Ytterligare två kattungar tingade, två kvar till salu.

Nytt i Dagboken.


Ny sötnos på första sidan, Poppy
Lördagen den 26 mars 2011
Nu är en av Auroras bebisar, lilla Petunia, tingad. Hon ska bli en älskad medlem i familjen hos Veronica och Mattias och deras pojkar. Bättre kan en kisse inte få det! Och så nära.. jag kan hälsa på "när jag vill"

Kvar till salu är Auroras andra två flickor, Philippa och Poppy.

Fredagen den 25 mars 2011
Ny bild på förstasidan, underbara lilla Petunia!

Nytt i Dagboken.

Lördagen den 19 mars 2011
Igår öppnade söte gossen Paddington ögonen och det krävde ju en ny fotosession!  De tre systrarna Poppy, Petunia och Philippa fick även de vara med   Kolla in söta bilder på Kattungar - Auroras bebisar!

Nytt även i Dagboken.
Torsdagen den 17 mars 2011
Nya bilder på samtliga bebisar
Ny bild på förstasidan, Orbison i röd fluga.
OBS - ingen av kattungarna har rosett om halsen annat än just vid fotograferingen! Att ha något om halsen är förenat med stor fara för skada eller ännu värre.
Ni kan alltså lugnt njuta av alla bilderna

Onsdagen den 16 mars 2011
Ny bild på första sidan, grabbarna "O".

Nytt i Dagboken.

Måndagen den 7 mars 2011
Foton på Auroras bebisar, se Kattungar..

Nytt i Dagboken.

Torsdagen den 3 mars 2011
Auroras bebisar har kommit! Se Kattungar

Ännu en av Lizas pojkar har tingats, två kvar till salu.

Nytt i Dagboken.

Måndagen den 28 februari 2011
Lizas pojkar är nu tre veckor gamla och hur söta som helst, kolla nya bilder på sidan Kattungar - Lizas bebisar
Lördagen den 26 februari 2011
Nytt i dagboken.
Onsdagen den 23 februari 2011
Nya bilder på Lizas bebisar, klicka på Kattungar i menyraden och sedan  albumet "Lizas bebisar"

Nytt i dagboken.

19 februari 2011
Ny sötnos på förstasidan!

Nytt i Dagboken.

14 februari 2011
Nu har det kommit bilder på Lizas alla bebisar. Det blev fem blå gossar  

Nytt i dagboken.

7 februari 2011
Lizas bebisar är födda! Läs på sidan Kattungar.
5 februari 2011
Ny info på sidan Kattungar.

Ny bild på Calle på sidan Hanar.


Nytt i  Dagboken.
3 februari 2011
Titta på sidan Vänner, vi har fått en ny kompis i vår djurfamilj, Hugo heter han... Här kan det vara läge säga VARNING för söt hund!!!

Mer nytt på sidan LÄNKAR. Kolla in sidan Simons katt, det finns nu två nya roliga filmer. Glöm inte att ha ljudet på :)

Nytt även i DAGBOKEN.

27 januari 2011
Ny dagboksanteckning.
25 januari 2011
Ny dagboksanteckning.
12 januari 2011
Var blir tiden av..? Hösten och vintern har vi haft det lugnt och skönt, bara vi vuxna... Framför kaminen i köket ligger katterna i drivor och värmer magen och bara har det gott. Trots den bistra kylan ute så har Liza redan hunnit med att få vårkänslor, hon är parad med Higgins och väntar nu smått. I slutet av februari kommer de små   Även Gilda och Aurora har löpt och blivit flitigt uppvaktade av unge Calle, än är det dock för tidigt att se om det är ungar på gång. Men det skulle kunna vara så att vi får tre kullar nu tidigt i vår!

Jag skriver och berättar hur det går!

16 september 2010
Idag har jag lagt upp ett litet fotoalbum med bebisbilder på våra två senaste kullar. Det är ju synd att dessa söta bilder inte längre är så att säga "aktuella" och ligger ute på Kattungesidan. Nu har de fått ett eget litet album! Här fyller jag på efterhand.

Bebisbilderna hittar du under rubriken Fotalbum där det sedan finns en underrubrik Kattungebilder.
14 september 2010
Oj vad tiden rusar... Nu har även gossen Miles flyttat till sitt nya hem hos Anna med familj i Markaryd. Kvar är lilla tjejen Mackenzie. Kanske blir det så att hon får stanna, vem vet...
En som säkert uppskattar att ha en jämnårig kompis är vår alldeles nye blå pojke, Calle. Han kommer från S* Nalle Phu´s uppfödning i Blekinge, hans fullständiga namn är S* Nalle Phu´s  Calle Schewen. Varmt tack till Lena för denne härlige lille nallebjörn! Läs mer om Calle under rubriken Våra hanar.

5 september 2010
Idag har vår underbare bebis Marley flyttat. På fotot är han ca tre veckor men idag, vid femton veckors ålder, står vågen på 2350 gram.  Grattis till Rolf och Elisabeth i Sävedalen, ni har idag fått en ny familjemedlem. Många mysiga stunder hemma och äventyr i husvagnen väntar... Ni har vintern på er att träna med sele
9 augusti 2010
Nya utställningsresultat. Pojkarna Higgins och Faxe har ställts ut i Danmark och fått sin utländska certifikat. Bra jobbat killar!

Nästa helg ska flickorna Gilda och Mirakel ställas ut i Höganäs.

5 augusti 2010
Nya bilder på alla Lizas bebisar i M-kullen. Tre kattungar är fortfarande till salu, blå gossen Miles, lila gossen Marley och söta lilla blåsköldpaddhonan Mackenzie.

De har redan varit hos veterinären och fått första vaccinationen samt fått höra att de är stadiga i kroppen :)  Ja vid 10 veckor väger gossen Marley 1510 gram.

Lördagen den 24 juli
Äntligen har jag en dator igen! Jag skall börja svara på alla mail och uppdatera hemsidan med nya foton på kattungarna så fort jag bara kan.
Här på bilden en riktig liten sötnos, S* Jazzin´ Nat King Cool, 8 veckor gammal. Hade han varit en i M-kullen hade han ju nästan fått heta Magnum Mini

Tisdagen den 13 juli 2010
Ja som ni sett så är jag datorlös ännu och det är ju speciellt tråkigt när man har fina kattungar till salu... Jag har tagit nya bilder på dem, jättefina, nu när de är 7 veckor. Men bilderna ligger kvar i kameran ju.. på min jobbdator finns inget bildhanteringsprogram så det går inte att fixa det den vägen.
Min semester började igår, men jag är inne en sväng på jobbet för att fixa lite och låna datorn.

Två av kattungarna är nu tingade, lilla cremeflickan i Ninnis kull och blå gossen Moody Blue i Lizas kull. Ytterligare en trevlig familj från Blekinge har varit här för att tinga en blå gosse men så fick de ju syn på en söt cremepojke och en söt lila pojke... så nu funderas det hej vilt.

Jag hoppas att snart vara igång med min dator. Hör gärna av er per telefon om ni är intresserade av en kattunge!

Söndagen den 13 juni 2010
Nya bilder på Ninnis ungar. Samt nytt foto på första sidan, det är S* Jazzin´ Morrison, lila hane. Så snart jag hinner ska alla bebisarna i Lizas kull fotograferas, de är som allra sötast nu vid tre veckor!
Torsdagen den 3 juni 2010
Nya bilder på alla kattungarna.
Söndag den 30 maj 2010
Nu har jag lagt ut bilder på alla kattungarna, titta under Kattungar och klicka på Lizas bebisar och Ninnis bebisar. Sötvarning!!
Fredag den 28 maj 2010

Ännu fler bebisar födda! Ninnis har fått två små bedårande knyten, en hane och en hona. Se under Kattungar.

Bilder på både Lizas och Ninnis bebisar kommer inom kort på sidan Kattungar med länkar till vars ett fotoalbum.


Söndagen den 23 maj 2010
Nya bebisar födda den 20 maj, se Dagboken!
Onsdagen den 7 april 2010
TACK... se Dagboken

BABYBOOM i juni! Se under Kattungar - Planerade kullar.

Nya bilder på bebisarna i L-kullen i bilderboken, se Linus Linslus och hans syster :)

8 mars 2010
Nytt på Utställningsresultat 2010
Fredagen den 5 mars 2010
Nu har jag lagt upp en fotobok på de nya små bebisarna, vår "L"-kull. Se och förundras :)
Tisdagen den 16 februari 2010
Nu har vi avklarat årets första utställning och vilken debut lilla Mirakel gjorde!  Hon bedömdes av den amerikanske domaren Wayne Trevathan. Att han gillade Mirakel var det ingen tvekan om, hon blev Ex 1, BIV, NOM och Best in Show-ungdjur. WOW!  Mattes lilla, goa tös...
På bilden Mirakel i domare Sara Ojianemis famn.

Higgins var också med och fick en fin bedömning och sitt andra CACIB. Det blir Danmark nästa för att få det utländsak certet som behövs för att bli Internationell Champion.

Tisdagen den 5 januari 2010
Lite uppdateringar på sidan Kattungar

Nytt i Dagboken.

Mirakel på förstasidan igen....

Onsdagen den 30 december 2009
Lite nya bilder; på förstasidan, i menyraden, på honor, och i Mirakels Galleri.
Onsdag den 16 december

Kolla in på sidan UTSTÄLLNINGSRESULTAT....
Vår fine prins har blivit Supreme Champion!!!

Även lilla Ninnis har fått fina bedömningar!


Lördagen den 21 november 2009
Jag har lagt in en ny rolig länk på länksidan. Det är en länk till Simons katt.... Försökte först lägga upp filmerna här men det blev för krångligt.
Simons katt är helt underbar, dels för att han liknar min Faxe dels för att ljuden i filmerna är just pricken över i. Titta och få ett gott skratt! 

Tisdagen den 17 november
Nu har jag lagt in bilder på den lilla nya bebisen, Mirakel.  Titta under rubriken Gildas Mirakel, där ligger ett fotoalbum med söta bilder.
Fredagen den 13 november
Ny bild på första sidan och ny dagboksanteckning.
Lördagen den 31 oktober
Nytt på resultat Utställningar
Söndagen den 25 oktober
Ny bebis född... se sidan Kattungar samt Dagboken!
Lördag den 17 oktober
Ny dagboksanteckning.

Ny anteckning på trädgårdssidan.

Måndag den 5 oktober 2009
Nya utställningsresultat!

Ny dagboksanteckning.

Massor av nya bilder på fina gossar i Fotoalbumet

Fredagen den 2 oktober 2009
Bildhälsning från underbare cremegossen Gilmore i Göteborg... sååå lik sin bror Guinness   Fast Gilmore kallas ju numera för Morris, kolla in honom på sidan Fotoalbum. Morris bor med lillhusse Robin och matte Agneta och är riktigt älskad och bortskämd!

Nu väntar vi bara på att även matte Lena i Göteborg skickar in foto på sin cremeprins Halifax...

Lördagen den 26 september
Nu fungerar äntligen videofunktionen igen, kolla in den nya filmen om de två små vaniljsåstjuvarna Ninnis och Liza

Ny kisse på förstasidan, en av mina absoluta favoritbilder. Det är S* Jazzin´ Charlie, en lila gosse, som bara älskar kattmynta

Måndagen den 21 september
Nytt i dagboken.

Foto på Jo-Jo på sidan Kattungar.

Nytt på sidan Utställningar.

Lördag den 12 september
Nytt på sidan Kattungar.

Ny länk på sidan Länkar.

Söndagen den 6 september
Nytt på sidan utställningsresultat!

Nytt foto på Liza på sidan Honor.

Veckans kisse på första sidan är Higgins, nu 16 månader gammal.

På bilden här kollar lilla Ninnis in mattes loppisfynd

Tisdagen den 1 september 2009
Ny dagboksanteckning, foto på lilla Ninnis i punkfrisyr!

Nya bilder i fotoalbumet, Ninnis och Liza i "vaniljpunk"...

Utställningsplaner för hösten, se Utställningar.


Nytt recept, smarriga mördegsmuffins med läcker fyllning!
Söndagen den 30 augusti 2009
Ny dagboksanteckning.

Ny anteckning på sidan Vår trädgård, om igelkottarna.

OBS! Två vuxna katter söker fortfarande nytt hem! Se längst ner i menyraden.

Torsdagen den 27 augusti
Två vackra vuxna katter söker nytt hem! Det är två av Daisys syskon som söker ett nytt gemensamt hem. Se mer info på sidan längst ner i menyraden!

Måndagen den 24 augusti
Lilla Ninnis har kommit hem!! Se Honor och dagboken.

Ny bild på Liza på Honor

Ny bild på liten bebisigelkott på Vår trädgård.

Fredag den 21 augusti
Kolla på sidan Vår Trädgård efter senaste nytt om våra igelkottar!

I helgen skall vi hämta hem vår nya lilla kisse, den helt bedårande lilla cremeflickan "Ninni". Se dagboken.

Onsdag den 12 augusti
Ny dagboksanteckning.

Ny familjemedlem, se dagbok samt bild på första sidan!

Tre nya filmer på sidan Trädgård - igelkottbebisar!

På bilden är det Higgins som njuter av semestern :)

Tisdag den 28 juli
Massor av nya bilder på sidan "Vänner"!

Nytt på sidan "Utställningar"

Nya foton i Fotoalbumet, vackra Happy/Vilma!

Hälsning i gästboken från sötnosarna Jamie och Isaac!

Lite nytt i dagboken.

Måndagen den 20 juli
Nytt på utställningsresultat!

Vi är med i tidningen Norra Skåne som skrivit en artikel om kattutställningen i Osby!!  Läs artiklen på sidan www.nsk.se  (ni måste klicka på Osby i listan över lokalområdena!) Jättefin artikel och Bozzen är så söt!

Lite nytt i dagboken.


En ny film på vår söta igelkotte!
Tisdagen den 30 juni
Vem är det som smyger i vårt jordgubbsland..?? Se på trädgårdssidan.

Två nya videofilmer upplagda, Vattenlek!!!

Tisdag den 23 juni
Lite nytt på trädgårdssidan, några bilder i fotoalbumet och lite nytt i dagboken.
Onsdag den 3 juni
Nya bilder på sidan Fotoalbum, hälsning från Isidor!
Onsdagen den 27 maj 2009
Min vackra, söta Gilda... hon har varit på hemlig kärleksträff med Higgins....!! Matte som ju planerat en ny date mellan henne och Jo-Jo. Men det blir säkert söta bebisar så här också... Läs mer i dagboken och på sidan kattungar.

Ny design på hemsidan.

Nytt foto på Higgins sida.

Nya bilder i fotoalbumet.

Söndag den 3 maj 2009
Nya bilder i Jamies fotoalbum, han fyller ju 10 veckor idag och fick lov att komma ut på altanen en sväng. Det tyckte han var så spännande, så mycket nytt att titta på! Inte helt lätt för matte att hänga med med kameran!
Måndagen den 20 april
Nya bilder i fotoalbumet, hur festliga som helst! Tack Liselotte .... jag fick mig en del goa skratt
Söndag den 19 april
Ny sida med utställningsresultat för 2009.

Nytt i dagboken.

Lördag den 4 april
Tre nya videosnuttar inlagda, två med Faxe och en med bröderna Isaac och Isidor som busar med Liza på altanen.
Söndag den 29 mars
Tre nya videoklipp inlagda, det blir lite bättre  att filma i dagsljus. Jamie har haft besök av bröderna bus, dvs. Isidor och Isaac samt av Liza.. och Faxe. De har fått hälsa på varandra under strikt övervakning och lille Jamie har gjort sitt bästa för att hänga med på allt bus!  Inte helt lätt dock för en liten knatte på fem veckor att hänga med på de stora bebisarnas upptåg... men han har nog haft roligt med dem
Lördagen den 28 mars
Två videofilmer på Jamie och mamma Gilda inlagda!
Lite grynig kvalité på filmerna, de är filmade med en liiiten digitakamera. Ska prova filma i dagsljus så blir det nog bättre, under tiden får ni nöja er med dessa två filmer

Torsdagen den 19 mars
Lille Jamie har fått ett eget fotoalbum, han är så söt så
Söndagen den 15 mars
Gildas bebis har fått ett namn, Jamie Goldenbear ;)
Se nya bilder på honom i hans bok, del 3.
På sidan Vykort finns denne ljuvlige gosse som vykort att skicka via mail.
 
Torsdagen den 5 mars 2009
Del 2 av Gildas bebis har kommit! "Varning för söta bilder!"
Onsdagen den 4 mars 2009
Nya bilder i boken om Gildas bebis.
Fredagen den 27 februari
Ny katt på sidan Honor.
Nya bilder i Auroras bebisar del 5
Nya bilder i boken om Gildas bebis.
Ny dagboksanteckning.

Tisdag den 24 februari
Gildas bebis har fått en egen bilderbok, se längst ner i menyraden.

Några nya bilder i Auroras bebisar del 4. Det fyller på sig bilder i rasande fart, det får nog bli en del 5 också...

Måndag den 23 februari
Nu har Gilda blivit mamma! Se under Gildas kull.
Lördagen den 21 februari
En helt ny bok om Auroras bebisar, del 4
En ny fin bild på Gilda under "Honor" samt nya bilder på Gilda under "Planerade kullar"

Omslagspojkar på förstasidan denna vecka är de två charmerande gossarna Isidor och Isaac 5 veckor.
Torsdag den 19 februari
Nya bilder på bebisarna i bok 3.  Nästa gång det blir bilder blir i bok 4. Men det blir allt svårare för matte att hinna med med kameran...
Söndagen den 15 februari
Nya bilder i bebisboken del 3.
Ny bild på förstasidan, snyggingen Isidor igen...
Nytt i dagboken.

11 februari 2009
Ett par nya bilder i bebisarnas bok nr 3.
Nytt i dagboken, Liza kommer....

7 februari 2009
Ny bild på första sidan, Isidor, vilken kille!!
Nya bilder i del 2 av Auroras bebisar.
Ännu en bok om bebisarna, del 3!
Ny anteckning i dagboken.

1 februari 2009
Nya bilder i bebisboken (Auroras bebisar, del 2)
Ny bild på första sidan... en riktig pralin!!!
Lite nytt i dagboken. På sidan Vykort finns nu både Isaac  ( i gul ram) och Isidor ( i gröngul ram) så det är behändigt att skicka söta vykort till släkt och vänner på de små charmtrollen :) 

29 januari 2009
Idag har jag lagt upp en ny bilderbok på Auroras bebisar. Det är en fortsättning på den första boken, med bilder på bebisarna från 2 veckos ålder. Se och förundras!
21 januari 2009
Nyheter! Auroras bebisar har fått en alldeles egen sida med bilderbok. Där kan man följa brödernas utveckling från små pluttar till stora  modiga rovdjur ;) Du hittar bilderboken längst ner i menyraden.

Ny bild på första sidan, Liza. Hon kommer att få en egen sida under Honor så snart matte hinner. Under tiden så får ni gotta er åt denna bilden på Liza, 4 veckor gammal.
  Denna ljuvliga uppsyn fick matte på fall!!!! 
15 januari 2009
Nytt på Kattungar samt ny anteckning i dagboken
9 januari 2009
Ny sida upplagd, Rasstandard. En del nya bilder i fotoalbumet. Lite nytt i dagboken...
5 januari 2009
Ett nytt år fyllt av möjligheter...  Titta in i dagboken och se något bedårande :) Sedan kunde jag inte motstå att lägga in en ny sötnos som smycke i menyraden, titta och njut 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Aston och Natasha | Svar 04.06.2012 15.49

Stort grattis till tillökningen i jazzinfamiljen .Puss o tassklapp från s*jazzin Aston och matte Natasha som ivrigt väntar på bilderna av små dunbollarna!

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.06 | 04:11

Hej Annette! Tyvärr jag kanske upprepar mig. Dock, skriv Din bok och Athabascas och jag lägger ut den. Hur långt har Du kommit? Du kan skriva, det vet Du – SKRI

...
04.05 | 05:51

Hej Annette! Det är länge sedan. Jag förutsätter att Du idag har manus till en bok, som bör fyllas av Dina härliga texter & suv. bilder. Athabascas & Sture T

...
15.12 | 20:44

Hej Annette! Kan du inte lägga in en bild på dina konsekvenser?

...
05.12 | 10:14

Vänligen kontakta mig via mail, se under rubriken Kontakt, alternativt mobilen 073-8000 915. Har kattungar 6 veckor nu samt även en fin "yngling".
/ Annette

...
Du gillar den här sidan