Utställningar

Planerade utställningar

Här har jag inte uppdaterat sedan oktober 2010  Ber om ursäkt för det, jag har helt enkelt glömt.
Vi har inte anmält till någon utställning i höst. Året 2011 har varit "kattungarnas år". Vi har haft fem kullar i år och det tar mycket tid i anspråk.
Jag ställer aldrig ut mina katter när jag har små kattungar i huset, risken att få med sig någon smitta hem är alltför stor! En gång råkade jag ut för just detta och det höll på att kosta livet på två små kattungar. Aldrig mer!
Nu i höst/vinter ska vi alla pusta ut efter denna intensiva bebisperiod. Jag hoppas vi kan börja ställa ut igen snart, om inte förr till våren. Jag har ju en del kissar som "behöver" sina titlar  Samtidigt vill jag påpeka att en britt som fått tid på sig att växa och mogna och speciellt för honorna när de haft ett par kullar så mognar de i kroppen och blir bara vackrare!
Jag har fyra kandidater som jag vill ställa ut; Ninnis, Liza, Calle och lilla Kajsa.

Mörarp 2011-10-09
.


"Jag har varit på min första utställning, det gick bra och var roligt men på söndagen tyckte domaren att jag hade små ögon.. men jag var ju bara trött! Se här så stora ögon jag har när jag inte är trött!!!"

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.06 | 04:11

Hej Annette! Tyvärr jag kanske upprepar mig. Dock, skriv Din bok och Athabascas och jag lägger ut den. Hur långt har Du kommit? Du kan skriva, det vet Du – SKRI

...
04.05 | 05:51

Hej Annette! Det är länge sedan. Jag förutsätter att Du idag har manus till en bok, som bör fyllas av Dina härliga texter & suv. bilder. Athabascas & Sture T

...
15.12 | 20:44

Hej Annette! Kan du inte lägga in en bild på dina konsekvenser?

...
05.12 | 10:14

Vänligen kontakta mig via mail, se under rubriken Kontakt, alternativt mobilen 073-8000 915. Har kattungar 6 veckor nu samt även en fin "yngling".
/ Annette

...
Du gillar den här sidan